Tel.: 070-369 44 49   E-mail: info@doit4all.nl   Adres: Westvlietweg 72F, 2495 AA Den Haag

Ooit zijn wij gevraagd het systeembeheer voor een medische kliniek te doen. Al snel bleek dat er ook vraag was naar ondersteuning bij telefonie, alarmsystemen en zelfs lifttechniek. In de loop der jaren hebben wij meer de rol van adviseur op ons genomen. Zo geven wij onder andere antwoord op vragen over IT-investeringen. Wij onderhouden inmiddels alle contacten met externe partijen en ontzorgen zodoende de klant, die alle tijd en aandacht overhoudt voor zijn eigen werk. DoIT4ALL is als het ware Hoofd Techniek, aangezien wij totaal geïntegreerd zijn in het bedrijf en verantwoordelijk zijn voor het vlot verlopen van de bedrijfsvoering. De vragen die wij krijgen van deze klant zijn al lang niet meer: ‘Kun je dit klusje even oppakken?’, maar wel: ‘Hoe kunnen wij dit oplossen?’ Door open vragen te stellen, kunnen wij onze volledige kennis en expertise inzetten voor deze klant.

Op de daken van de bedrijfspanden op het bedrijfsterrein Leeuwendale hebben wij losse beveiligingscamera‘s geplaatst. Daar komt meer bij kijken dan je denkt. Zo mocht er niets aan de integriteit van het dak veranderd worden. Wij moesten daarom een manier bedenken om de camera’s los te bevestigen, waarbij de camera's stevig blijven staan en goed richtbaar blijven. Wij hebben ook geadviseerd welke camera’s hiervoor het meest geschikt zijn. De vereniging heeft daarop een investering gedaan met het vertrouwen dat dit hen op termijn veel geld bespaart.  Door de gekozen beveiligingscamera’s kan onderhoud tot een minimum worden beperkt. Onderhoud dat wij overigens ook graag doen. 

Samen met een partner schrijven wij, ten behoeve van de AVG, beleid voor een opleider op het gebied van datalekken. Wij verzorgen ook de training voor de ondernemers en hun personeel.

Onze klanten

Klanten

 

Door de jaren heen heeft DoIT4ALL diverse producten en diensten geleverd aan haar klanten.

Onze klanten bevinden zich in verschillende marktsegmenten zoals de gezondheidszorg, het onderwijs, de detailhandel, de kinderopvang, kerkelijke instellingen en consultancy bedrijven.

 

Helaas wordt er door hackers gebruik gemaakt van referentielijsten op websites om middels social engineering gegevens van klanten te verzamelen. Wij zijn hierdoor genoodzaakt om geen referenties meer op onze site te vermelden.

.

 

Op verzoek verstrekken wij wel een lijst met gerichte referenties. Wenst u referenties te ontvangen? Stuur dan een mail naar: info@doit4all.nl